Seiling som hobby

Har du lyst på en ny hobby du kommer til å elske? Da finnes det gode muligheter i sikte. I dagens samfunn er det et velkjent fenomen at vi sitter med nesa foran elektroniske skjermer. Ta turen ut av sofaen og utforsk verdens eventyrlige muligheter. Leie seilbåt med moresailing.no og utforsk vinden i seilene.

båt-seiling

Gled deg over seiling til sjøs. Med MoreSailing kan alle seile på det vide hav. Lei seilbåt med eller uten besetning i både Kroatia og Karibien. Du trenger ikke ha lappen for å seile med MoreSailing, da de står klare til start med besetning dersom du er nybegynner. Enten du er en erfaren seiler eller ikke, arrangerer MoreSailing skreddersydde reiser du kan dele med hvem du vil.

Seil gjennom vakre Grenadinene i Karibien. Området ble kåret av det amerikanske seilmagasinet SAIL til det vakreste området å sette seil i i hele verden!

“Grenada er en vakker, grønn og solpolert juvel helt sør i det karibiske halskjedet. Selve øya er liten, kompakt og på størrelse med Akershus.”

For å gi alle pirater den beste opplevelsen har MoreSailing også samarbeidsavtaler med flere utvalgte partnere. Gi deg selv den beste posisjonen og lei båt fra landsbyen Primosten i Kroatia. Her har du god avstand til steder som Hvar, Brac og Split i sør, og nasjonalparkene Zadar og Pula i Nord.

Har du konkurranseinstinkt, er det på havet det skjer. Bli med på det årlige kappseilaset, SRW, i Kroatia i september. Har du nerver, kan du alltids også booke en ekstra skipper med på teamet ditt. Ønsker du å teste føret på Atlanterhavet, kan du også bli med MoreSailings eventyr over Atlanteren i Atlantic Rally for Cruisers. Hiv og hoi!